«

»

Jul 11

de 2e dag

hallo lieve allemaal!

na ruim een week hier te zijn bezoek ik voor de eerste keer onze weblog om een berichtje te plaatsen. Het lijkt veel langer dan een week dat we hier al zijn. Er is immers al zoveel gebeurd en ik vind het allemaal geweldig! Ik voel me hier thuis en ben gelukkig. soms mis ik mijn thuis net als de anderen en ik lijd net zoals iedereen aan een chronisch slaaptekort. Al is dat bij mijn lieve zusje nog wat erger.
Vandaag was het summercamp gigantisch chaotisch, maar ondanks dat nog steeds erg gezellig. Deze kindjes waren kleiner dan die van gister en hingen vreselijk aan je. Nu ben ik niet zo sterk, maar ik kon toch nog blijven staan met zo’n 6 kinderen aan me hangend en dan bedoel ik met de voeten van de grond….
anneloes en carli zullen aan deze dag minder fijne herinneringen overhouden, maar ik weet dat ze er met wat lieve woordjes en knuffels weer bovenop komen.

ik heb nu nog een halfuur en moet nog programma’s uitprinten voor morgen en deze poepcomputer wil de bestanden niet downloaden, grr…

ik ga het toch nog maar even proberen

veel liefs en kusjes, lisa