«

»

Jul 12

Update uit tanzaland

haaj haaj!!

weer even een gaatje gevonden om je lastig te vallen met mijn leven hier Razz

Het summercamp is nu echt van start gegaan. we hebben inmiddels drie dagen achter de rug en het is echt een stuk leuker dan ik had verwacht! In nederland had ik zoiets van, ojee, al die kinderen, misschien kan ik er helemaal niet tegen. Nu we hier zijn, valt het alles mee, en je kan zelfs wel zeggen dat we het heel leuk vinden Wink ghehe
Vanmiddag bemn ik begraven geweest onder een berg enthousiaste kinderen en hebben ze bijna mijn t-shirt aan flarden getrokken in de poging mijn naamstickers er vanaf te trekken… das eng Razz

Maandag was de eerste dag en we lieten meteen al het programma los, niet echt verstandig, vandaag ging dat beter. De rest van de school heeft namelijk ook toegang tot het gebied waar wij ons kampje houden. Naja, chaos dus, dasch logisch!

We hebben ook Afrikaanse traditionele dans…
vandaag de tweede keer… je zou erbij moeten zijn. We zingen een idioot regeltje en doen echt vage bewegingen, ik hoop dat ik het volgende week kan filmen, poehpoeh. Als het goed is, zouden wee een workshop moeten geven hiervan, maar dat zien we nog ewel, het is echt belachelijk! Respect voor culturen , maar dit… maargoed, we verdragen het lachend, dus alles komt goed Razz Vanmiddag hadden we ook een groepje ramptoeristen (lees: een groepje kritisch/lachend kijkende afrikanen)

Naja, alles is goed. De laatste tijd wel wat kranky/grumpy maar dat zal wel door verbranding/moeheid komen. Maar toegegeven, op bepaalde vlakken is dit echt een idioot land, echt waar. vandaag werden we ongeveer halverwege de plaats waar we moesten zijn uit de daladala geflikkert omdat er politie langs kwam rijden, de soapseries hebben het niveau van een soap gemaakt door kinderen van 15 ofzo. De muziekclips zijn al niet veel beter, zowel qua geluid als beeld als camerawerk, als blablablabla… maar het is wel grappig. Mijn tijd zit er weer bijna op, dus ik spreek je later, kusjes vandittum en vandattum

ps. dit wil ik je niet onthouden. er is een jongen in de groep die na 5 minuten zwemmen vroeg of ik zijn girlfriend wil zijn… en nu loopt hij achter me aan :s Niet echt handig enzo… roddelroddel… maar hij ziet er goed uit en kan zeker zo goed dansen…

ghehe lekker clubben hier zo! jammiejammie, lucy wil alleen niet mee, te religieus, te zenuwachtig, jammer, echt! Haar ouders zijn nogal streng Sad

byebye!!

nog een kus van deze mzungo (blanke)