«

»

Aug 05

ff tussendoor 12 min. left

zo, weer ff berichtje, het is zaterdag en ik heb lekker vrij. Was ook wel nodig want als je tussen 100 kinderen in slaap valt midden op de dag, heb je wel ff rust nodig… Mja, gisteravond nog naar de Q-bar geweest en gedanst net een masaiman (andere) en hoertje en nu doen mijn heupen pijn van het shaken Razz mooi man Michiel was ff relax bezig en de hoertjes bleven in mijn bovenbenen knijpen Razz ook mooi man! de vorige keer was hij megaziek geworden omdat hij teveel orgasmes had.. hihi … (shot voor de leken onder ons Razz ) Dus nu bleef hij aan de heiniken en niet teveel ook. Hij had trouwens dreads laten zetten maar die mevrouw dacht dat hij masaivlechtjes bedoelde!! aargh, ik heb foto’s! zo mooi!

Morgen naar Arusha, lekker lekker, wel om onmenselijke tijden daar zijn maargoed, zien we wel het mooie romantische afrika

ciaocuiao!!