«

»

Aug 12

laatste dag in Dar

hier de beloofde update, lieve ouders, vrienden, dank voor jullie reacties, erg leuk en fijn om te lezen.
Iedereen is inmiddels weer veilig thuisgekomen met wilde verhalen over leeuwen en hyenas…weet niet in hoeverre alles waar is, maar ik geloof wel dat ze hebben genoten.
Met mij gaat het inmiddels beter, ik kan weer een beetje bewegen dus dat is erg prettig. Hoewel autorijden en zitten nog wel vervelend is, lijkt het wel elke dag beter te gaan. Ik denk dat ik de vliegreis wel ga overleven.
Gister een dik strandfeest georganiseerd door de boys: jaron en florijn. Muziek, drank en mooie meisjes, wat heb je nog meer nodig om een goed feestje te bouwen? Ik heb het einde niet meer meegemaakt, maar ik denk dat er tot in de late uurtjes gezwommen, gedanst en gedronken is…een mooi afscheid.
Vandaag doet iedereen zijn laatste ding bij zijn of haar gastgezin, vanavond heb ik een goodbye dinner. En morgen gaan we alweer naar huis. Omdat we 11 uur in dubai moeten wachten komen we pas 24 uur later in Dusseldorf aan. Nietdat dat vervelend is, er worden alweer allerlei plannen gesmeed om het nachtleven van dubai onveilig te maken…
Even voor de mensen die hun jong volwassenen op willen komen halen, check even het vlucht nummer op de site van Emirates, dan weet je hoelaat ze aankomen, want ik geloof dat daar wat veranderingen in zijn. Het vluchtnummer is EK055 en de varwachte aankomsttijd is 13.25. We komen in Dusseldorf aan en niet in Amsterdam zoals op het programma!

Tot snel, dank voor alle meelevendheid en aandacht de afgelopen weken, over 2 dagen zal u het live-verslag te horen krijgen…

Dagdag! Anne