«

»

Jul 12

eerste bericht!

Hey allemaal!! Hier mijn eerste bericht vanuit een internetcafe in dar es salaam! Ben dinsdag aangekomen en werd opgehaald door Kinana en haar vader. Nadat de vader van bart me had afgezet op het vliegveld in addis ababa ben ik zelf doorgegaan naar tanzania, alles ging gelukkig goed! Ben inmiddels een beetje gewend aan het leven in Afrika. het is zo anders, echt moeilijk om aan jullie uit te leggen! iedereen weet wel van tv hoe het eruit ziet maar toch..als je er zelf bent is het toch anders! ik heb het erg getroffen met het meisje waar ik slaap! in vergelijking met de andere deelnemers aan het project, heeft ze namelijk best een mooi huis! het is aardig groot, en heeft een normale badkamer en keuken. dat is echt al heel wat in vergelijking met de andere die soms alleen een gat in de grond hebben als wc! ik ga verder in het volgende bericht voor het geval de stroom uitvalt en ik alles voor niks heb getypt! kus..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>