«

»

Jul 12

Fietstocht door de stad

Dinsdag hebben we niet veel gedaan, maar woensdag hebben we een fietstocht door de stad gemaakt! het is zoooo groot en er wonen zooooveel mensen, niet normaal! ben er intussen aan gewend dat iedereen omkijkt als je ergens loopt en ook het openbaar vervoer de dalla dalla is een hele ervaring, bus 12 is er niks bij echt met 20 man in een minibus is het vechten voor een plekje!! tijdens de fietstocht hebben we ook veel sloppenwijken gezien, mensen zijn echt arm en doen weinig. mijn huis staat in een goede buurt en soms gaan we met de taxi. om van de ene naar de andere kant van de stad te komen moet je echt een halve dag uittrekken want er is altijd file en de wegen zijn slecht.. vandaag hebben we een dans geleerd en hebben we trommels gemaakt, was leuk en straks ga ik het nachtleven van dar ontdekken. zal wel anders zijn dan de filemon op donderdag lieverds, ik hoop dat ik van het weekend nog even op internet kan!! jullie kunnen mij smsen op +255784969209 ik ga er nu weer vandoor! liefs en kus marloes

Klik hier voor de weblog van Marloes