«

»

Jul 13

De eerste week

Mambo iedereen!!!

Hier is dan eindelijk mijn eerste verhaal. Het was zo’n drukke week dat ik helemaal geen tijd had om naar een internetcafe te gaan. Nu zitten we in een hele goeie in de Millenium Tower:) Het is hier echt heel leuk en ik vermaak me prima. Wel veel nieuwe dingen en indrukken, maar ik laat het allemaal over me heen komen en het scheelt dat mijn ouders al heel veel hadden verteld over hoe het zou zijn. Ik heb een hele leuke buddy en vooral een hele spraakzame!!! Haar familie is ook heel leuk en natuurlijk al haar ‘brothers’ en ‘sisters’. Je noemt je vrienden allemaal zo. Ook doen we heel veel leuke dingen samen, bijvoorbeeld een fietstocht door Dar es Salaam. Je had niet veel tijd om om je heen te kijken, vanwege alle kuilen in de weg, maar het was wel indrukwekkend. Al die arme wijken, stof en vuil. Maar ook hele vrolijke mensen en al die kinderen die met je mee gaan rennen en vragen: ‘How are you?’/ ‘Good morning madam!’. Ook zijn we naar Mikadi Beach geweest, wat een mooi strand is dat zeg!!!! Echt zoals op de plaatjes van een reisboek. Heerlijk warm water, strakke zon, blauwe zee, super:) Ook hebben we gister Ngoma’s gemaakt, of in ieder geval een begin gemaakt. Wel heel leuk, maar je merkt wel dat je hier echte teamwork vaardigheden voor nodig hebt. Af en toe ging het wat minder, maar zoals ze hier zeggen: pole pole (rustig rustig) Verder heb je natuurlijk de Dala Dala, kleine busjes waarmee je reist. Als het druk is moet je duwen en dringen om er in te komen(A) Ik deed dat gister en al die mensen zeiden: ‘Kan een ‘Mzumgu’ dat doen???’ Vandaag hebben we een clinic gehad van Right to Play en we hebben allemaal spelletjes gedaan. Het was wel veelste warm en aangezien ik zo fanatiek ben, werd het soms wel iets te veel. Ook heb ik vandaag de uitslag gekregen van de loting voor Geneeskunde: uitgeloot!! Hoe kan dat nou voor de tweede keer, maar ik ben nog niet getreurd, want ik heb de ib-groep site gecheckt en er is ingeloot tot lotnr 456 en ik heb 462, dus ik denk dat dat wel goed gaat komen. Nu alleen hopen dat het Maastricht wordt!! Ik moet nu stoppen met typen, want mijn tijd is bijna op. Ik mis jullie thuis, vooral Ronald, mijn ouders en Marja en natuurlijk Elvira, Astrid, Lisanne en Sara!

Liefs Annet

ps. Ronald, ik ontvang je smsjes wel en ik kijk elke avond op mijn andere 06nr., maar ik kan niet altijd wat terug sturen, is wel nog wel duur!