«

»

Jul 13

stappen in dar

He lieverds! Mambo? (=alles goed?)

Wat super leuk dat jullie allemaal reageren!! foto’s plaatsen wordt echt lastig, daar zullen jullie nog even geduld voor moeten hebben ben ik bang…er is ook een andere weblog van de groep waar mensen berichten en misschien ook foto’s op plaatsen, dat is www.xs21world.nl/weblog dus misschien kan ik jullie daar blij mee maken? we moeten hier ook uitkijken met foto’s maken want mensen vinden het een belediging als je een foto maakt zonder te vragen dus soms kunnen ze boos worden..

gister ben ik voor het eerst uitgeweest hier, was leuk! mijn dance moves zijn alleen niks in vergelijking met dat geshake van die tanzaniaanse big assesWink kinana (het meisje waar ik bij slaap) houdt echt van stappen en ze heeft super veel vrienden, haar vriend schijnt echt een celebrity te zijn in tanzania en iedereen neemt foto’s van hem. vet raar want ik ken hem dus niet maar misschien is het wel een jan smit of jim ofzo in nederland haha vet grappig dus! had ik nou toch maar mn pumps meegenomen om uit te gaan want heb alleen makkelijke schoenen meegenomen. had niet verwacht dat ik ook uit zou gaan! de muziek is voornamelijk r&b en tanzaniaanse nummers maar wel dansbaar. soms proberen ze wat dance muziek te draaien maar dat lijkt nergens op, veel r&b dus maar dat vind ik niet erg!