«

»

Jul 13

vrijdag 13 juli

Vannacht niet veel geslapen omdat we uit zijn gegaan, tis elke dag vroeg op staan hier en laat naar bed maar dat is niet erg! in het weekend kunnen we misschien wat langer slapen. Vandaag zijn we naar een school geweest waar we volgende week hele week gaan werken. we hebben een workshop van right 2 play gehad, over sport en spelletjes en daarna hebben we het programma voor komende week in elkaar gezet! maandag gaat het summercamp echt beginnen! vanavond gaan we waarschijnlijk weer stappen en morgen gaan we onze trommels afmaken.

we hebben trouwens ook al de masai gezien, dat zijn die mensen van groeten uit de rimboe. echt grappig om te zien maar de foto’s komen later! heb trouwens mn laatste tentamen van b&o ook gehaald met een 7 en een 8,5 voor de paper dus mn bachelor diploma is echt binnen! ik ga nu weer stoppen, want we gaan even wat drinken in de millenium tower. super leuk om wat van jullie te horen! mn nummer is +255784969209! liefs en dikke kus voor jullie!!