«

»

Jul 16

dag 1 op summercamp

Elke keer als ik de site open ben ik zo blij met al jullie lieve reacties!! Echt super dat jullie zo met me meeleven┬áBen vrijdag uitgeweest met kinana, eerst naar een optreden van haar vriend. hij staat hier op nummer 1 en hij kan echt goed zingen! na het stappen gingen we pizza halen en daar was ik zo aan toe na al die rijst hier ‘s middags en ‘s avonds!! op zich is het eten wel lekker, tis even wennen want je moet met je handen eten maarja!

Zaterdag overdag gingen we de trommels afmaken en volgende keer leren we er ook op spelen. ‘s avonds gingen we uit met de hele groep en zondag konden we eindelijk lekker uitslapen! daarna naar het strand waar echt iedereen naar ons keek omdat we als enige gingen zwemmen en ook dansen op het podium omdat er een optreden was! maar vandaag was de eerste dag op het summercamp dus was het echt begonnen! het was echt zooooooo leuk! er waren alleen maar meisjes op die school dus ik wil ze allemaal voor je meenemen lin, echt zo lief! ze willen allemaal je hand vasthouden en aan je haar zitten en we gingen allemaal leuke spelletjes met ze doen. ben echt blij dat ik dit de komende 4 weken mag doen want ik vind het echt super schattig met ze!! ze zijn heel enthousiast en luisteren goed! hoop dat het op alle scholen die we gaan bezoeken zo goed gaat!

vrijdag gaan we naar zanzibar, waar ik me al onwijs op verheug!! we willen heel graag een dolfijnentour gaan maken en lekker relaxen op het strand! eerst nog even 3 dagen werken wat ook super leuk is! ik ga weer stoppen, ik zie jullie reacties volgende keer graag weer, echt super!! doeiiii, dikke kus voor jullie!!