«

»

Jul 23

Zanzibar

Hallo allemaal!! met dit verhaal ga ik jullie allemaal erg jaloers maken want ik ben namelijk dit weekend op zanzibar geweest! super mooi eiland 2 uurtjes varen vanaf dar es salaam! vrijdagochtend gingen we weg en dat was de leukste dag omdat we eerst naar het hotel gingen waar we alle 30 sliepen en toen naar de dolfijnentour! we sliepen in stone town (hoofdstad) maar gingen met een busje met zn 6en naar t zuiden! super mooi wit strand en blauwe zee, zo mooi heb ik t echt nog nooit gezien! op de boot kregen we een duikbril en al snel zagen we de eerste groep dolfijnen dus wij ernaar toe en in het water springen zodra we in de buurt waren! het was echt geweldig want ze zwommen gewoon om ons heen…whaaa kon ze bijna aanraken en meezwemmen!! daarna nog naar een bos met zeldzame apen waar ik ook mooie foto’s van heb en een mangrove bos, echt super mooi allemaal! zaterdag gingen we met de hele groep naar een ander hotel in het noorden van het eiland waar je ook super mooie stranden had en waar we lekker gechilld hebben de hele dag, nog op een bootje gevaren, roseetje erbij hmmmm heerlijk~~ wilde zondag echt niet terug naar dar want was t ultieme vakantiegevoel en miste bart op[ dat romantische eiland maarja zondag moesten we echt weer terug dus na nog wat souvenirtjes te hebben gekocht weer terug met de boot~~ hopeijk schrijf ik morge meer over t summercamp want deze computer is niet relax~~ het gaat allemaal goed met me en geniet van alles wat ik meemaak~~ heel veel liefs van mij…