«

»

Aug 07

Soni

Hallo a llemaal! hier even een kort verhaaltje van mij, ben blij dat jullie de fotos leuk vinden, heb er nog veel meer dus wordt vervolgd!! we zijn zondag met de bus vertrokken naar het dorpje Soni in het noordoosten van tanzania en zit nu in lushoto, de dichtsbij zijnde stad om ff te internetten! tis hier zo anders dan in dar es salaam! we zitten in een dorpje in de bergen en de natuur is super mooi! de kinderen zijn allemaal super gedisciplineerd en luisteren goed, hele grote ruimte om te spelen en s middags zijn we vrij, geen swahili les meer maar lekker doen waar je zin in hebt! super gezellig dus met de groep met zn alle in een hotel, sommige moeten in tentjes slapen maar k heb ff geregeld dat ik in t hotel slaap!! ondanks die 4 weken ‘luxe’ vind k dat toch wel relax ook al heeft de rest het zwaarder gehad! nou ik geniet hier nog lekker van de mooie natuur en schone berglucht ipv vieze stoffige stad en ga vrijdag naar arusha voordat ik op safari ga zal ik dus nog proberen iets te laten horen!! geniet van jullie vakantie meiden!! jammer dat de sms t niet doet maar lief geprobeerd iig! dikke kus loes