«

»

Aug 07

Tanga!

Mambo iedereen!!! Poa??

We zitten nu in het dorpje Soni in Tanga! Het is hier bergachtig maar wel met wat tropische invloeden. Het weer is wel koud en dan vooral ‘s nachts, maar daar staat wel een super mooie sterrenhemel tegenover. Ik heb er nog nooit zo’n mooie gezien, en vooral omdat het hier zo donker is. De school waar we de afgelopen twee dagen les hebben gegeven, had een heel groot speelveld en de kinderen zijn ook heel leuk! Ben al wel een beetje verbrand in mijn gezicht, want we zitten op 1200m boven zeeniveau, dus als de zon schijnt is ie heel fel! Morgen moet ik helaas alweer hier weg, want dan hebben we eindelijk de bruiloft van Julieths nichtje:D:D Mijn tijd is alweer bijna over. Heel erg bedankt voor jullie mailtjes over mijn loting!! Ik spreek jullie allemaal over alweer 1,5 week!!

Heel veel liefs en een dikke zoen