«

»

Aug 19

Heerlijk momentje:”playing with children every day, with the help of our GA”

Jeetje mina aan de dromen van afgelopen nacht te merken ben ik nog helemaal niet thuis, maar hier zit ik dan toch echt achter mijn computertje met RAZEND snel internet, het afscheidsliedje van de deelnemers in mijn hoofd en het trots gevoel dat ik er in vernoemd word. Een ontbijt voor mn neus dat genoeg keuzes geeft voor hoofdpijn. Een douche met een straal die elk stofje dat er in, op en aan mij is gaan plakken in de afgelopen zes weken, met gemak ongedaan maakt.

Het afscheidsfeest van donderdag dat ik samen met Athmani en Jaron had georganiseerd konden we gelukkig op Kawe beach vieren en ondanks het feit dat tien minuten voor aanvang alles weer in de soep liep, heb ik besloten dat feestjes eigenlijk vergoed moeten worden door je verzekering. Om drie uur ‘s nachts voelde ik eindelijk de rust in mijn botten wederkeren en kon rustig naar het kampvuur staren. Een castle lager in mijn ene hand een benson sigaret in mijn andere en een content gevoel, waar een beer met een voorraad honing genoeg voor de winter “u” tegen zegt.

Ik heb genoten voor drie!

Bedankt

jullie horen meer van me.